[O1] Radio 2 din jak podłączyć video

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Albamater
    Classic
    • 2016
    • 4

A więc tak, przez ostatnie dni nie miałem zbytnio czasu na zabawę w forum, ale teraz to nadrobię. Tak jak wspominałem, wziąłem się za czyszczenie bebnów, dotarły koła.. no a dzisiaj wpadła kolejna część czyli spoiler. Teraz zamawiam gwincik, najprawdopodobniej wybór padnie na FK

Zacznijmy od felg, tak się prezentują Dekielki ofc zmienione będą, muszę pomyśleć co tam wstawić. Btw. Okazało się że ori śruby pasują (chyba :P) bo nie wiem co z kluczem..

Prace nad bębnami.. Męczyłem się z nimi około 8h, ale było warto!

Nawet pomocnika mam :P

I taka zabaweczka wpadła

A teraz czas na wyczekiwany odpoczynek w Iławie i Gdyni!

Pozdrowionka
    Fan motoryzacji
  • bonor
    Classic
    • 2013
    • 3

Witam Szanowne Koleżeństwo. To mój pierwszy raz więc jakby co proszę o wyrozumiałość.
    Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem Octavii '01r. Ponieważ w tym samochodzie jest możliwość wsadzenia radia 2 din, więc pomyślałem, że zaszaleję i nabędę takowe drogą kupna. Radyjko ładnie gra, gps ładnie działa (wreszcie zdjąłem z szyby mój stary) jedynie mam problem z uruchomieniem video podczas jazdy. Okazuje się, żeby móc oglądać np. film muszę zaciągnąć hamulec ręczny ponieważ podczas instalacji radia jeden z kabelków należy podłączyć pod czujnik hamulca ręcznego. Dość często jeżdżę z rodziną na dłuższe wycieczki i nie ukrywam, że fajnie byłoby podczas jazdy zapuścić ruchome obrazki i mieć dzieci z głowy.
    Oczywiście sam pomysł żeby oglądać video wyłącznie podczas postoju jest jak najbardziej chwalebny, ale ja już jestem dużym chłopcem i wiem, że powinienem się patrzyć przed siebie a nie na wyświetlacz.
    Ponieważ bardzo średnio znam się na samochodowej elektryce chciałem prosić Szanownych Forumowiczów o pomoc jak obejść w/w utrudnienie. Pozdrawiam.

Komentarz

• martino_83
      Classic
      • 2013
      • 2

Podepnij ten kabelek gdziekolwiek do masy i będzie po problemie.

Komentarz

• bonor
        Classic
        • 2013
        • 3

Dzięki za sugestię. Kabelek już podpiąłem. Wszystko OK. Zamykam temat, pozdrawiam.

Komentarz

Pracuję...